Pearly 2 PFC

Pearly 2 PFC

Pearly 2 er PFCen som er liten og lett og gjør det vesentlige. Etter måling får du et sikkert utsagn for de neste 24 timene: grønt = sikker – rødt =fruktbar. Det tas fallhøyde for at sædcellene kan overleve 5 dager. Den teller løpende dagene og viser sammen med dagens temp. Du  vet alltid hvor du er i syklusen.  Den markerer forventet eggløsning ved blinking mot rødt.  Bruker du den riktig, har du 99,3% sikker prevensjon. Pearly 2 kan også brukes til familieplanlegging: Du har automatisk prognose for eggløsning 6 dager frem i tid + eggløsnings- og graviditetstest.  Nytt: Du kan "tagge" dager med samleie, og disse vises også i appen PearlyCycle. Ideell i alle situasjoner og passer fint i håndvesken når du er på farten.

Pearly 2 har nå alt det våre brukere har etterlyst!

Pearly er vår mest solgte PFC til prevensjon gjennom tidene og med Pearly 2 er den nå topp-aktuell. I appen PearlyCycle ser du temp-kurve mm. Trykk på Bluetooth - og swoosj.....  Ny, hengslet sensor med bedre mekanikk og hurtigere måling.  Du vipper den lett ut og legger under tungen, setter i gang målingen og får etter 30-40 sek automatisk grønt for sikker, rødt for fruktbar/"farlig". Bakgrunnsbelyst display gir lys identisk med dagens fruktbarhet.  AAA-batteriet skifter du selv når det trengs. Ønsker du en profesjonell datautskrift, synkroniserer du den med PC/Mac og sender PFC Nordic data-filen for analyse.

Pearly 2 - Betjening

Pearly 2 betjenes med 3 taster: Sirkel = OK/"Enter", minus = Nei eller tilbake i klokke eller kalender, pluss = Ja eller frem. Enklere kan ikke prevensjon bli!  

Pearly 2 - Leveringomfang

Pearly, AAA-batteri, synkroniseringskabel, Filtetui og norsk brukerhåndbok.

Pearly 2 - Størrelse

Oval, 5 x 8 cm, vekt 62g inkl. batteri, med batteri og etui 78g.

Pearly 2 - Support

PFC-appen med sjekklister, svar på brukerspørsmål, lenker til nedlastinger og opplæringsfilmer. Last ned fra www.pfc.no/support/pfc-appen Ellers ring eller mail PFC Nordic.

Les mer om

Dine fordeler

  Your Personal Fertility Computer - PFC  =  Opplev gleden med naturlig syklus

Pearly 2 PFC

Pearly 2 er PFCen som er liten og lett og gjør det vesentlige. Etter måling får du et sikkert utsagn for de neste 24 timene: grønt = sikker – rødt =fruktbar. Det tas fallhøyde for at sædcellene kan overleve 5 dager. Den teller løpende dagene og viser sammen med dagens temp. Du  vet alltid hvor du er i syklusen.  Den markerer forventet eggløsning ved blinking mot rødt.  Bruker du den riktig, har du 99,3% sikker prevensjon. Pearly 2 kan også brukes til familieplanlegging: Du har automatisk prognose for eggløsning 6 dager frem i tid + eggløsnings- og graviditetstest.  Nytt: Du kan «tagge» dager med samleie, og disse vises også i appen PearlyCycle. Ideell i alle situasjoner og passer fint i håndvesken når du er på farten.

Pearly 2 har nå alt det våre brukere har etterlyst!

Pearly er vår mest solgte PFC til prevensjon gjennom tidene og med Pearly 2 er den nå topp-aktuell. I appen PearlyCycle ser du temp-kurve mm. Trykk på Bluetooth – og swoosj…..  Ny, hengslet sensor med bedre mekanikk og hurtigere måling.  Du vipper den lett ut og legger under tungen, setter i gang målingen og får etter 30-40 sek automatisk grønt for sikker, rødt for fruktbar/»farlig». Bakgrunnsbelyst display gir lys identisk med dagens fruktbarhet.  AAA-batteriet skifter du selv når det trengs. Ønsker du en profesjonell datautskrift, synkroniserer du den med PC/Mac og sender PFC Nordic data-filen for analyse.

Pearly 2 – Betjening

Pearly 2 betjenes med 3 taster: Sirkel = OK/»Enter», minus = Nei eller tilbake i klokke eller kalender, pluss = Ja eller frem. Enklere kan ikke prevensjon bli!  

Pearly 2 – Leveringomfang

Pearly, AAA-batteri, synkroniseringskabel, Filtetui og norsk brukerhåndbok.

Pearly 2 – Størrelse

Oval, 5 x 8 cm, vekt 62g inkl. batteri, med batteri og etui 78g.

Pearly 2 – Support

PFC-appen med sjekklister, svar på brukerspørsmål, lenker til nedlastinger og opplæringsfilmer. Last ned fra www.pfc.no/support/pfc-appen

Ellers ring eller mail PFC Nordic.

Les mer om

Dine fordeler

 

Your Personal Fertility Computer – PFC  =  Opplev gleden med naturlig syklus

LadyComp 6 er helautomatisk, nyskapende og enkel i bruk.

Mens-kalenderen for de neste 6 mnd. kan være til god hjelp når aktiviteter som ferier og ikke minst trening skal planlegges.  Det tør være kjent at de fleste indretts- og belastningsskader hos kvinner skjer i dagene før mens.

LadyComp 6 funksjoner

 

LadyComp 6 størrelse

Rund, diamteter 10 cm, 2,5 cm tykk, vekt 120 g inkl 2 AAA batterier

 

LadyComp 6 leveringsomfang

LadyComp 6, norsk brukerhånbok, tilgang til PFC-appen = support 24/365, reisetui, sync-kabel, 2 AAA ladbare batterier, lader til AAA-batterier
(brukerhåndbøker på andre språk kan lastes ned fra nettet)

Tekniske data

Rund, diameter 10 cm, høyde 2,7 cm vekt med 2 AAA batterier 120 g, fargedisplay, avtagbar sensor med ledning.

Support

PFC-appen, nedlastbar fra support:  24/7/365 – ellers pr mailhenvendelse eller telefon innen normal arbeidstid.

Les mer om:

Dine fordeler:


State of the art siden 1986. 

Opplev gleden av naturlig syklus med PFC – your Personal Fertility Computer.

LadyComp 6B – Baby – er sannsynligvis verdens fineste og beste hjelpemiddel når du vil bli gravid.

Den avløser den tidligere BabyComp og er genial også som 99,3% sikker prevensjon når det er aktuelt.

Brukerundersøkelser viser at 80% av par som hadde prøvd mer enn 12 måneder å bli gravide ble det nokså kjapt på naturligvis ved hjelp av Babycomp.

Ladycomp 6B – Funksjoner:

Daysy – tidløs eleganse, 99,3% sikker prevensjon og super-enkel i bruk

Ta av beskyttelseskappen, trykk den lyseblå knappen for å starte målingen. Mål under tungen og etter ca 40 sekunder bekreftes målingen med et tonesignal.  Daysy er 99,3% sikker prevensjon og bruker samme dataprogram/algoritme som Pearly 2.  Hovedforskjellen fra Pearly er at du ikke leser av tempen og aktuell syklusdag i Daysy.

Les av data og mye mer i Appen Daysy View

Ved behov, kobler du Daysy med medfølgende kabel til din smart-phone og synkroniseringen går automatisk.

I appen Daysy View kan du

Du kan også la din kjære få tilgang til Daysy View hvis han har samme operativsystem (iOS eller android) på sin smart-phone.
Appen lastes ned gratis fra Appstore eller Google Play.

Daysy – Størrelse

«Dråpeformet», lengde 14 cm, «dråpen» 5 x 8 cm, tykkelse 2,2 cm

Daysy – Leveringsomfang

Daysy, synkroniseringskabel, oppstarts- og brukanvsining (engelsk), CR 2032 batteri som du sette i selv og som du skifter når behovet melder seg.

Daysy – Support

Gratis – ta kontakt med PFC Nordic pr mail eller telefon

Opplev gleden med naturlig syklus med PFC – your Personal Fertility Computer.

iq-qi Ultimate Feminine Care kan være til hjelp 

ved hormonelle ubalanser som forårsaker:

med å styrke dannelse av nytt benvev og forebygge:

iq-qi – Kremer: Et helhetlig konsept

Alle kremene er bio-identiske.  Virkemekanismen kommer først i gang når kremen kommer i kontakt og reagerer med fett og syrer i huden.

IQ = intelligens, QI = kinesisk for både fysisk og psykisk energi.  iq-qi = «intelligent energi» !

D3-vitamin som krem – Genialt!

Genialt – D3-vitamin som krem! Vitamin D3 er fettløselig, og tas derfor mest effektivt gjennom huden. De fleste merker virkningen ganske fort – bedre hud, bedre søvn, mer kroppsvarme.  Magnesium forhindrer eventuelle kramper og er dessuten viktig for kroppen. 1 pump fra dispenseren daglig, gjerne før leggetid, gjør susen gjennom høst, vinter og vår!  Kan brukes sammen med Iq-qi Ultimate feminine care eller Iq-qi Ultimate men’s care.

Hva er og hvordan virker D3-vitamin?

D3-vitamin er egentlig et hormon,  men det visste ikke forskerne da de i sin tid fant det.  D3-vitamin er fettløselig – tenk på tran – og det tas derfor fort opp gjennom huden.  Et pump tilfører en passe døgnrasjon på ca 250 mikrogram uten «bismak». Dette tilsvarer ca 6 spiseskjeer tran pr dag – som igjen ville føre til en overdose for leveren.

Når vi får sollys på kroppen, dannes et s.k. prohormon i huden som så transporteres til nyrene hvor det aktiveres til D3. Det samme skjer når vitamin D3 tas gjennom huden. Kroppen transporterer vitaminet direkte til nyrene og det aktiveres uten at leveren «tas i bruk».  Kroppen tar så opp den mengden den trenger.

Hvorfor er D3-vitamin så viktig?

D3-vitamin har en viktig rolle i omsetningen av kalsium i kroppen. Det er absolutt nødvendig for opptaket av kalsium og fosfor i tarmen, for reabsorpsjon i nyrene, og for lagring av mineraler i skjelettet. Der er følgelig viktig for å opprettholde en stabil konsentrasjon av kalsium i blodet. I tillegg har D3-vitamin D en rekke andre funksjoner i kroppen på cellenivå.  Disse er ennå lite utforsket, men mye tyder på at de kan være viktige og er med på å opprettholde god helse og samtidig forebygge en rekke sykdommer.  Erfaringer med D3 krem fra USA viser at den har god effekt ved en rekke hudsykdommer som eksem og psoreasis. Dette viser at D3-vitaminkremen er effektiv i bruk – de fleste vet jo at mennesker med hudsykdommer opplever bedring ved å sole seg.  For den spesielt interesserte: D3-vitamin forekommer i to former; ergokalsiferol (vitamin D2) og kolekalsiferol (vitamin D3). Den formen som forekommer hyppigst hos mennesket er kolekalsiferol. Det er denne som dannes i huden og som finnes i animalske matvarer som fet fisk og tran.

D3-Vitamin – leveringsomfang:

Leveres i hendig dispenser, innhold 85 g. En dispenser holder til ca 2 måneders bruk.  Sendes pr brevpost.
Det enkleste er å prøve!  

 

iq-qi Feminine Plus – hjelper å gjenopprette naturlig skjedeklima og fuktighet

Den kan være en kjærkommen hjelper for kvinner med plager i underlivet som:

Den perfekte førstehjelper som smøres på lokalt rundt skjedeåpningen, rundt urinåpningen og klitoris. Erstatter ikke en mer langvarig oppbygging av slimhinne med iq-qi® ultimate feminine care.

iq-qi – kremer: Et helhetlig konsept

Alle kremene er bio-identiske.  Virkemekanismen kommer først i gang når kremen kommer i kontakt og reagerer med fett og syrer i huden.

IQ = intelligens, QI = kinesisk for både fysisk og psykisk energi.  iq-qi = «intelligent energi» !

iq-qi Ultimate Men’s Care kan stimulere de mannlige hormoner.

Den kan virke positivt mot de fleste livsstilsykdommer.

Kremen kan hjelpe mot:

Kremen er genial forebygger og beskytter også mot uønskede aldersrelaterte tilstander.  Ultimate Men’s Care bidrar til å opprettholde vitalitet og livskvalitet.  Den virker balanserende og bidrar til å opprettholde en mannlig og ungdommelig sunnhet.

iq-qi – Kremer: Et helhetlig konsept

Alle kremene er bio-identiske.  Virkemekanismen kommer først i gang når kremen kommer i kontakt og reagerer med fett og syrer i huden.

IQ = intelligens, QI = kinesisk for både fysisk og psykisk energi.  iq-qi = «intelligent energi» !

Naturlig progesteron er John Lees første bok og er vår favoritt-fagbok om progesteron.  Se detaljert beskrivelse for mer.

Vår anbefaling til alle som vil vite mer om om progesteron, østrogen og viktigeheten av balanse i sex-,  dvs de steroide, hormonene.  Også aktuelt for menn med tanke på prostata som også beskrives. Boken er enkelt lett forståelig skrevet for «hvermannsen» på norsk for nordmenn/kvinner av dr. Leif Ims, som er en kapaistet på områedet.

Aktuell for alle som vil vite mer om p-piller og hormonprevensjon.  Gjennom intervjuer med fagpersoner og kvinner i aktuell alder gis et godt bilde på hvordan kroppen reagerer og alle kjente og tildels lite omtalte bivirkninger.

Velg brev som fraktmetode ved utsjekk.

Flott og grundig verk som tar for seg den mest dominante kreftformen blant kvinner i dag.  I Norge dør ca 2000 kvinner av brystkreft årlie.  Boken tar for seg de viktigste årsakene og gir klare, enkle råd om hvordan den kan forebygges.  Ved enkelbestilling reduseres fraktkostnad til brevporto eller minipakke.

UA-3520659-1