BabyComp babycomputer – både for å bli gravid og til prevensjon

LadyComp 6B – Baby er vår nye BabyComp, en babycomputer som hjelper deg når du ønsker å bli gravid eller trenger prevensjon uten bivirkninger. PFC Nordic er spesialist på Personlige Fruktbarhets-Computere, PFC, som gir deg kontroll over din fruktbarhet. De er ideelle hjelpemidler for mange kvinner. Velkommen til PFC Nordic.

BabyComp, babycomputer – det ideelle hjelpemiddel for mange kvinner

Hos PFC Nordic får du kjøpt BabyComp som er en babycomputer med en rekke lure funksjoner – både for kvinner som ønsker å bli gravide, og de som ikke ønsker å bli det. BabyComp er en babycomputer som gir kvinner overblikk over syklusen, og lyser grønt på sikre dager og rødt på fruktbare dager. BabyComp blinker dessuten rødt når eggløsning forventes. BabyComp er med andre ord en babycomputer som erdet perfekte redskapet for å finne ut når du er mest fruktbar.

BabyComp, babycomputer – tilbyr gjennomtenkt funksjonalitet

Ladycomp 6 B – Baby – BabyComp er designet for å hjelpe deg slik at planleggingblir enkelt. Du får dato for neste forventede eggløsning fra dag 2 i syklusen. Du kan se syklusen med eggløsning i kalendervisning og grafisk for de siste 12 måneder. I tillegg har BabyComp en planleggingsdel og en statistikkdel som gir deg fullstending oversikt over syklusen. Den viser om samleie treffer tidsmessig med eggløsning og bekrefter graviditet.

BabyComp, babycomputer – effektiv hjelp ved nedsatt fruktbarhet

Ønsker du barn og trenger informasjon om det beste tidspunktet i hver syklus for å forsøke å bli gravid? BabyComp er en babycomputer som gir deg all informasjonen du trenger. Med BabyComp får du unikt overblikk over din syklus slik at du kan maksimere dine muligheter for å få barn. Vår babycomputer har gjennom 20 år i Norge hjulpet mange kvinner å bli gravid og til prevensjon. Du kan lese mer om våre babycomputere her. Har du spørsmål vedrørende Ladycomp 6B Baby som er den nye BabyComp, er det bare å ta kontakt.  Velkommen til PFC Nordic.


Ladycomp 6B Baby og Ladycomp 6

LC 6B: Toppmodell – med utvidet fokus på graviditet. Prognose for eggløsning fra dag 2 i syklusen, termin, kjønnsprognose mm. Begge: eggløsnings- og graviditetstest. Prognose neste 6 mnd. Helautomatisk statistikk og full sykluskontroll i displayet mm.

Pearly 2 – Liten og lett

Pris fertilitetsmonitor Pearly

Gir prognose for eggløsning inntil 6 dager før blinker rødt på forventet EL-dag. Bekrefter graviditet. Temp-kurve kan sees i appen PearlyCycle.

Daysy – tidløs eleganse

Blinker rødt på forventet EL-dag og bekrefter graviditet. Synkroniser med appen DaysyView for å se tempkurve og verdier, sette alarmer, tilføye notater mm.

IQ-QI velvære-kremer som virker

Iq-qi Ultimate feminine care.

De kan styrke og balansere syklusen – i mange tilfeller har det vært de lille som skulle til for å bli gravid. Velg blant Feminine Care, Feminine Plus, Mens Care og D3-Vitamin.

OPPLEV GLEDEN MED NATURLIG SYKLUS OG EN PFC
Sexhormoner i balanse – mindre stress –  naturlig libido – mer energi – bedre humør – høyere treningsutbytte – og mye mer

UA-3520659-1