Julegaven til henne som vil bli gravid

Hvis du er på utkikk etter den perfekte julegaven til en kvinne som vil bli gravid, og som kanskje har prøvd en stund uten å lykkes, trenger du ikke lete lenger. Ikke bare vil denne gaven gi henne en betydelig større sjanse for å bli gravid, men i tillegg er det en julegave som er veldig personlig, og som viser at du er engasjert og virkelig vil hjelpe henne med å få dette til.

Ladycomp 6B Baby er utviklet spesielt for kvinner som ønsker å bli gravide, og er sannsynligvis også verdens beste hjelpemiddel for par med nedsatt fruktbarhet. Registrering av samleie(r) kobles sammen med personlige fruktbarhetsdata og dette sammen med all essensielt informasjon om syklusen gir par de beste mulighetene for å bli gravid. I en studie med 276 kvinner som hadde problemer med å bli gravide, og som deretter startet med en PFC /  fertilitetsmonitor, så ble halvparten av disse kvinnene gravide etter en måned. Etter bare tre sykler, hadde 90% av kvinnene lykkes. En brukerundersøkelse viste videre at blant par som hadde prøvd mer enn et år uten hell, kom 80% i mål på naturlig vis med Ladycomp 6B Baby.

Julegaven som planlegger fremtiden

Når en kvinne prøver å bli gravid, er det viktigste av alt tidspunktet. Når samleie(r) blir registrert, markerer Ladycomp 6B Baby når samleie(r) har klaffet tidsmessig med eggløsningen ved at rødt-gult-grønt blinker etter hverandre. 16-18 dager etter eggløsning viser den sannsynlig gravid, og etter 18-20 dager gravid ved at rødt-gult og grønt lyser konstant. Markerer den «treff», mens graviditet uteblir, kan årsaken være nedsatt gullegemefunksjon eller at syklusen var uten eggløsning. Dette ser du fort i en egen mappe i displayet. I tilfelle kan kremen Iq-Qi Ultimate Feminine Care være en god hjelper.

Ladycomp 6B gir deg med sin integrerte syklus- og planleggings-statistikk nyttig informasjon som er nødvendig for å kunne planlegge en naturlig graviditet.

  • Gir deg datoen for neste forventede eggløsning med tilhørende termin fra dag 2 i syklusen
  • Prognoser for de mest fruktbare dager
  • Indikerer hvis en syklus er uten eggløsning
  • Viser variasjon i eggløsning, +/- antall dager
  • Ved registrerte samleier, viser den treff i løpende syklus og gir en kjønnsprognose.
  • I statistikken vises antall sykler med planleggingstreff
  • Automatisk graviditetstest
  • Gir deg ved graviditet dato for unnfangelse og biologisk dato for nedkomst
  • Kan brukes omvendt etter fødselen – for da å unngå graviditet

 

Ladycomp 6B Baby – Den perfekte gaven til henne som vil bli gravid

En god julegave til en kvinne som vil bli gravid, er gaven som kanskje ikke står på ønskelisten hennes eller som hun selv har tenkt på. Julehøytiden er den ideelle tid å vise hvor mye du setter pris på din kjære. Og sats på det personlige, der du virkelig viser at du har kjøpt med hjertet. I tillegg til at Ladycomp 6B Baby er et fantastisk hjelpemiddel for å bli gravid, kan fertilitetsmonitoren også brukes som hormonfri prevensjon etter graviditet, og gir henne et naturlig sikkert alternativ uten bivirkninger til prevensjon som inneholder hormoner.

Er du i det romantiske hjørnet, hva med å gi henne i tillegg en hyggelig opplevelse som dere kan gjøre sammen. Gode gaveideer kan være en romantisk reise, et gavekort på velvære, eller et gavekort til mat og gastronomi. En opplevelse huskes lenge, og viser du at du har lagt litt arbeid bak julegaven, vil den huskes for resten av livet.

LadyComp 6B – Baby: Sannsynligvis et av verdens beste hjelpemiddel for å bli gravid

Personlig FruktbarhetsComputer -PFC -Ladycomp 6B – vårt topprodukt med utvidet fokus på graviditet. Du tar kjapt tempen når du våkner, får rødt for fruktbar, grønt for ufruktbar. Neste forventede Eggløsning, EL, vises sammen med tilhørende termin med dato fra dag 2 i syklusen. EL-dag markeres med rødt blinker. Menskalender for neste 6 måneder gir indikasjon på fremtidige EL. Slår i normaltilfelle ut på graviditet ca 18 dager etter befruktning – rødt – gult – grønt lyser konstant. Du kan se tempkurven med eggløsninger i displayet, får automatisk statistikk som viser sykler uten EL og med nedsatt gullegmefunksjon og mye mer. Slik vet du fort alt om syklusen. Og ønsker du prevensjon før eller etter svangerskap – bruker du den omvendt og har 99,3% sikkerhet. Les mer om Ladycomp 6B

Et sikkert alternativ

LadyComp 6, 6B og Pearly 2 er dessuten 99,3% sikre når du IKKE vil bli gravid, er helt naturlig og uten bivirkninger.  De er midt i blinken  for alle som prinsippielt ikke vil bruke hormonell prevensjon eller spiral, for alle som av medisinske årsaker ikke kan eller av medisinske årsaker ikke bør bruke hormonell prevensjon eller spiral. Disse 3 gruppene representerer rundt 50% av kvinner i fruktbar alder.  Les mer om sikkerhet.

UA-3520659-1