Etter 15 år med p-piller hadde jeg ikke lyst til å ta mer hormoner,  jeg ble lei av p-pillene.

Mange kvinner begynner med PFC til prevensjon etter å ha fått sitt første barn.

Jeg begynte å bruke Ladycomp PFC  etter vi hadde fått vårt andre barn, og er veldig fornøyd. Det fungerer jo! Det er lettvint å bruke og jeg har funnet fram til min faktiske syklus. Det gjør at jeg føler meg mer i ett med meg selv. Det er så deilig å slippe å ta disse pillene. Etter hvert bestemte vi oss for å få barn nummer tre og det var jo fort gjort ettersom jeg jo nå kjente til når jeg hadde eggløsning.

Det er herlig å kjenne sin egen kropp. Man mister jo helt forholdet til sin egen syklus ved bruk av p-piller. Jeg tror også min mann nå merker at humøret mitt er bedre og mer stabilt. Han liker tanken på at vi nå har full kontroll sammen. Jeg har anbefalt PFC til venner og er ikke redd for å skryte av den. Først ut var min beste venninne, og hun er kjempefornøyd. Det er jo helt naturlig, og jeg tror kvinner i dag er blitt mye mer bevisst på hva man putter i sin egen kropp.

Marianne, 31 år Tynset

Les flere brukerhistorier – prevensjon

 

Vi hadde prøvd å få barn i over ett år før en venninne fortalte om PFC. Hun forklarte at jeg ved å bruke den ville få vite når i syklusen jeg var mest fruktbar.

Vi anbefaler alle som sliter med å <a href=

I januar 2006 kjøpte jeg PFC. Helt som planlagt ble jeg gravid i mai samme år. Det var ikke noe problem at jeg  hadde svært uregelmessige menstruasjoner. Nå vet jeg jo alt om min egen syklus og det er deilig å føle seg fri for alle medisiner.

PFC har mange funksjoner. Den lille maskinen din kan fortelle deg om det er balanse mellom hormonene østrogen og progesteron. Det er særlig viktig når man ønsker å bli gravid og den lille datamaskinen skapte ro rundt oss i tiden da vi prøvde å få barn. Det er også fint at metoden er sikker prevensjon nå som vi ikke ønsker oss flere barn. Min mann synes PFC er fint, spesielt fordi han ikke likte tanken på at jeg skulle ta hormonpiller hver dag.

Jeg vil gjerne anbefale PFC til andre slik at de kan bli kjent med sin egen kropp. Det er jo et helt naturlig og ufarlig produkt

Les flere brukerhistorier – bli gravid

UA-3520659-1